En aquest blog teniu una petita mostra del que fem a P5A durant el curs.

dimecres, 29 de març del 2017

Sortida a l'escola de Policia i Bombers i més

Bona tarda famílies,
Aquesta setmana hem fet dues activitats una mica diferents de les que normalment realitzem a classe: el dimarts al matí vam anar a Can Gomà a veure l'obra de teatre "Safari", on uns personatges molt divertits ens explicàvem el seu viatge pel Serengueti a l'Àfrica i com van ajudar a un lleó que no podia rugir a tornar a tenir amics i a rugir de nou.
Avui hem estat a l'ESCOLA DE POLICIA DELS MOSSOS D'ESQUADRA I DELS BOMBERS. Hem vist les instal·lacions com el tatami més gran d'Europa, la ciutat on fan les pràctiques, el gimnàs,... També hem vist policies i bombers que estaven practicant amb gossos, amb les mànegues d'aigua, entrenant,... La Mª Àngels ens ha portat a veure tot això i ens hem trobat amb una bombera, la Montse, que ens ha posat un vídeo de què hem de fer si hi ha foc a casa i ens han dit quin és el número que em de trucar (112) en cas d'emergència.
Per últim hem vist i hem pujat a la furgoneta dels Mossos i ens han deixat parlar per la ràdio i posar la sirena. Hem après moltes coses . Ah! i ens han regalat una samarreta.




https://youtu.be/rQD67TbdC14   Aquest és l'enllaç del vídeo que no hem pogut veure aquest matí, per si el volen tornar a veure amb més calma, nosaltres ho hem vist a la classe aquesta tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada